NETTSIDER

Vondt i websiden? Akrobat kan hjelpe deg!

Akrobat bruker Wordpress og skreddersyr nettsider til dine behov. WordPress er en av verdens mest brukte publiseringsløsninger og har en rekke plugins og tillegg som gjør at det er enkelt å implementere avanserte funksjoner på en kostnadseffektiv måte.

Hjemmeside

Sammen med deg, lager vi en plan for design, innhold og funksjonalitet før vi setter opp et fungerende utkast til løsning.

Blogg

En blogg er en nyttig måte å kommunisere med publikummet ditt på. Blogginnlegg som deles på sosiale medier er med på å øke trafikken til nettsiden din.

Nyhetsbrev

Vi setter opp mal for nyhetsbrev i Mailchimp og hjelper deg med å importere dine kundekontakter.

Nettbutikk

WooCommerce er den ledende netthandelsløsningen for WordPress og kan integreres med betalingsløsninger som PayPal.

SEO cowboys

SEO black hat-cowboys fra de gode, gamle dager.
Slik skal du ikke gjøre det.

Søkemotoroptimalisering anno 2018

I svunne tider (vi snakker i hvert fall 2-3 år tilbake) var søkemotoroptimalisering en bransje dominert av cowboyer bevæpnet med hokus pokus, skjulte tekster, spøkelsessider og andre mindre etiske teknikker for å manipulere søkemotorene til å vise bedre resultater. Slik er det heldigvis ikke lenger. Google har blitt flinke på å oppdage juks og og bruk av disse teknikene kan i verste fall føre til at du faller ut fra søkeresultatene.

Selvfølgelig er det mye du kan gjøre for å påvirke Google-rangeringen din, men triksene har blitt litt mindre skitne enn før. Verktøyene har blitt bedre og lettere å ta i bruk, og dermed mer tilgjengelige for alle. Vårt beste tips til SEO er rett og slett å skape godt innhold som er både relevant og interessant for målgruppen din.  Gode historier er til for å deles, det vet også Googles roboter.

Ønsker du å booke et uforpliktende møte for å høre mer om våre løsninger?

Kontakt oss på tlf. 99 70 81 72 eller bruk kontaktskjemaet her.

Trenger du ny hjemmeside?

[contact-form-7 id=»16072″]