Illustrasjon Skip to main content

Illustrasjon

En illustrasjon kan belyse, forklare og understreke innhold.

Illustrasjoner kan bli brukt til så mangt. Fagområdet omfatter utrolig mange teknikker og uttrykk. I Akrobat jobber vi med illustrasjoner til markedsføring og kommunikasjon. Hvorfor velge illustrasjoner? De gir merkevaren din egenart og kan forklare noe komplisert på en enkel måte.

Hvilken stil?

Det finnes endeløse stiler innenfor illustrasjon, og det er vanskelig å vite akkurat hvilken stil du skal ha. La oss komme med forslag! Vi går utifra din brief og hvilken personlighet din bedrift har. Skal illustrasjonene være realistiske og seriøse, eller lekne og minimalistiske?

Ta en titt på noen av illustrasjonene vi har laget:

Trenger du hjelp med illustrasjon?

Ønsker du å benytte deg av illustrasjoner i din kommunikasjon? Kanskje du vil ha noen litt mer personlige ikoner som passer perfekt til deg, eller ønsker du en serie med illustrasjoner som tar for seg spesifikke temaer? Ta gjerne et uforpliktene møte med oss for å høre hva vi kan gjøre for deg.

Aina Omholt Øvre

Konsulent/prosjektleder

Telefon: 95 21 18 71

Margrethe Hagen

AD/Grafisk designer

Telefon: 99 70 81 72

Møt en Akrobat

Har du et spennende prosjekt? Lurer du på noe innen markedsføring, kommunikasjon, webutvikling eller grafisk design? Vi svarer på det meste, til de fleste.

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.