Idé- og konseptutvikling - Akrobat Skip to main content

Idé- og konseptutvikling

Har du tanker om et nytt prosjekt, tjeneste eller produkt og trenger hjelp til å komme videre? La dine ideer vokse sammen med våre.

Markedsføring i dag åpner for nærmest uendelige muligheter for automasjon. Det er vel og bra, men det er fortsatt en del ting som ikke kan automatiseres. En kombinasjon av kreativitet og strategi er avgjørende for hvor vellykket kampanjen blir.

Idé- og konseptutvikling er et av de første stegene på veien mot lansering av et nytt produkt eller tjeneste. Før vi starter en idéprosess, vil vi sammen med deg identifisere de ulike målgruppene og avklare hva som er ønsket etterlatt inntrykk. Dette for å sikre at ideene som kommer opp ikke bare er artige påfunn, men er forankret i en strategi med bevisste beslutninger som er tatt. Ideene presenterer vi i en skissepakke som viser eksempler på  markedsføring og aktiviteter knyttet mot merkevaren.

Vi kan hjelpe deg med:

Er du gründer med en god forretningsidé?

Brenner du for et produkt eller en tjeneste du tror på? Da er vi soulmates. I Akrobat lar vi oss inspirere og begeistre av mye. Og ikke minst av mot, vilje og engasjement.

Kom i gang med markedsføringen med Akrobats Startup Kit!

Til kamp mot vanetenkningen

Vaner er nyttige for oss mennesker. Tenk deg hvordan det ville vært om du skulle kjørt bil som om det var første gang hver eneste gang du satte deg bak rattet. Automatiserte handlinger og vaner er helt avgjørende for at vi ikke skal bruke for mange ressurser på dagligdagse oppgaver. Når det derimot kommer til innovasjon er vanetenkningen en fiende. I Akrobat streber vi etter å beholde noe av den barnslige naiviteten. Å tørre å stille spørsmålet “Hvorfor?” om oppleste og vedtatte sannheter.

Mer om hvordan vi jobber: Akrobats 5 bud

Møt en Akrobat

Har du et spennende prosjekt? Lurer du på noe innen markedsføring, kommunikasjon, webutvikling eller grafisk design? Vi svarer på det meste, til de fleste.

"*" obligatorisk felt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.