Tjenester

Å overleve som bedrift i dagens mediebilde kan sammenlignes med romertidens gladiatorkamper, der folkets dom og antall ”likes” var avgjørende for kampens utfall. Ditt prosjekt fortjener en plass i manesjen. Sammen finner vi løsninger som publikummet ditt vil bifalle.

Tjenester

Logo og visuell identitet

Gi kundene økt kjennskap til bedriften din med en sterk og tydelig visuell profil. Akrobat hjelper deg med alt fra logo til et komplett profilprogram med retningslinjer for bruk av med farger, typografi og profilelementer.

Responsive nettsider

Vi lager vakre og brukervennlige nettsider i WordPress skreddersydd til dine behov. Selvfølgelig tilpasset mobil og nettbrett.

Tjenester
Tjenester

WooCommerce nettbutikk

WooCommerce er en utvidelse av WordPress, og er den enkleste måten å opprette nettbutikk dersom nettsiden din er en WordPress-installasjon.

Idé- og konseptutvikling

Har du tanker om et nytt prosjekt, tjeneste eller produkt og trenger hjelp til å komme videre? La dine ideer vokse sammen med våre. Mye spennende kan oppstå når to verdener møtes.

Tjenester
Tjenester

Sosiale medier

Vi hjelper deg med alt fra å lage en strategi for din kommunikasjon på sosiale medier, setter opp din bedriftsprofil og  annonsekonto og oppretter annonser og innlegg mot spesifikke målgrupper.

Grafisk design

Med en gjennomtenkt layout og riktig typografi vil en trykksak innby til langlesing og fordypning. Man snakker om sakte-TV og sakte-mat.  Kan en brosjyre eller et magasin være din sakte-markedsføring?

Tjenester
Tjenester

Markedsføring og kommunikasjon

Skal noen lytte til din stemme i mylderet av bedrifter som snakker i munnen på hverandre, gjelder det å finne smarte måter å snakke på. Vi hjelper vi deg også med valg av kanal slik at du snakker til de rette menneskene – målgruppen til din bedrift.