Det lille, modige byrået i Drammen.

Webutvikling og grafisk design. Markedsføring og kommunikasjon i digitale, analoge og sosiale medier.

Jakten på den gode ideen.

Du kjenner kanskje igjen følelsen – å bli så oppslukt av en interesse eller sak at hodet knapt har plass til annet. I Akrobat brenner vi for god design og vi jakter på gode ideer. Den gode ideen kan komme mens du minst venter det. I køen ved kassa i matbutikken. I badekaret. Eller kanskje under middagen med svigers.

I Akrobat brenner vi for markedsføring som engasjerer, overrasker og vekker følelser. Vi brenner etter å skape verdi for kundene våre og våre kunders kunder. Vi brenner for løsninger som ser bra ut, men som absolutt ikke bare er til pynt.

Pimp my Google My Business

| Markedsføring og kommunikasjon | Ingen kommentarer
Ofte har jeg blitt overrasket over at bedrifter ikke har gjort nødvendige oppdateringer og fylt ut nødvendig informasjon om bedriften sin på Google Min Bedrift. Her ligger det en ofte oversett mulighet til økt lokal synlighet på Google Søk og…

En kort innføring i strategisk design

| Markedsføring og kommunikasjon | Ingen kommentarer
Definisjonen på strategisk design er "helhetlig bevisst bruk av design, forankret i bedriftens strategi, ledelse og styre". Det vil si at strategisk design handler om måten en bedrift bruker design strategisk for å utvikle selskapet. Innsikt For å bruke design…

10 tips til markedsføring under koronakrisen

| Markedsføring og kommunikasjon | Ingen kommentarer
Den digitale læringskurven har aldri vært brattere, men bedrifter som snur seg raskt og tilpasser seg markedet kan endre krisen til en mulighet.

Kan vi hjelpe deg?

Lurer du på noe?  Chat med oss!

Har du et spennende prosjekt? Lurer du på noe innen markedsføring, kommunikasjon, webutvikling eller grafisk design? Vi svarer på det meste, til de fleste.

Du kan også ringe oss på tlf 99 70 81 72 eller sende en mail til post@akrobatdesign.no om du heller ønsker det.