Det lille, modige byrået i Drammen.

Webutvikling og grafisk design. Markedsføring og kommunikasjon i digitale, analoge og sosiale medier.

Jakten på den gode ideen.

Du kjenner kanskje igjen følelsen – å bli så oppslukt av en interesse eller sak at hodet knapt har plass til annet. I Akrobat brenner vi for god design og vi jakter på gode ideer. Den gode ideen kan komme mens du minst venter det. I køen ved kassa i matbutikken. I badekaret. Eller kanskje under middagen med svigers.

I Akrobat brenner vi for markedsføring som engasjerer, overrasker og vekker følelser. Vi brenner etter å skape verdi for kundene våre og våre kunders kunder. Vi brenner for løsninger som ser bra ut, men som absolutt ikke bare er til pynt.

Akrobat er Vipps-partner

| Markedsføring og kommunikasjon | Ingen kommentarer
Vipps betalingsløsning er kjent for de fleste,  men visste du at det er svært enkelt å legge til Vipps i din nettbutikk? Vipps er en løsning de fleste av oss kjenner fra før og er både lettvint og sikker. Den…

10 enkle tips for økt synlighet

| Markedsføring og kommunikasjon | Ingen kommentarer
Tungt å komme i gang etter juleferien? Her er 10 enkle tips som kan hjelpe bedriften din til økt synlighet i det nye året.   Sørg for at nettstedet ditt er oppdatert Nettsiden er motoren i dagens digitale verden. Er det…

Nytt kulturmagasin for Drammen

| Markedsføring og kommunikasjon | Ingen kommentarer
Første utgave av vårt nye baby, kulturmagasinet D skjer er klar for å erobre Drammen. I magasinet finner du tips til aktiviteter, mat- og kulturopplevelser og masse annet som byen vår har å by på.

Kan vi hjelpe deg?

Lurer du på noe?  Chat med oss!

Har du et spennende prosjekt? Lurer du på noe innen markedsføring, kommunikasjon, webutvikling eller grafisk design? Vi svarer på det meste, til de fleste.

Du kan også ringe oss på tlf 99 70 81 72 eller sende en mail til post@akrobatdesign.no om du heller ønsker det.