Stay safe!

Akrobat holder hjulene igang.

Nå pågår den største dugnaden i vår tid for å hindre at koronaviruset sprer seg raskere enn samfunnet klarer å håndtere. I Akrobat har vi omstilt oss etter beste evne med utstrakt bruk av hjemmekontor og kjører alle møter via Skype eller lignende. Samtidig som vi gjør tiltak for å hindre smittespredning og tar hånd om hjemmeundervisning, er vi opptatt av å trygge både nye og eksisterende kunder.  Alle våre pågående prosjekter vil bli tatt godt hånd om, og vi har flere løsninger tilgjengelig for kundemøter og kontakt.

Det er ikke til å unngå at dette vil få konsekvenser for mange og vi har forståelse for at mange kunder nå er i villrede om hvordan de skal håndtere krisen som har oppstått. Vi oppfordrer alle til å tenke kreativt rundt egen virksomhet og holde fast i tanken på at dette vil passere. Kanskje finnes det uante muligheter for drift og digitalisering av varer og tjenester? Netthandelen har allerede eksplodert og for mange blir dette den nye måten å handle på, også etter krisen. Dette er uten tvil en tid der mange bedrifter går over til nettbutikk og digitaliserer mer av sin virksomhet.

Vi lever av god design og gode ideer, det vil vi fortsette med på tross av krisen som nå rammer. Har du spørsmål eller lurer på noe, er det bare å ta kontakt med oss på chat eller på telefon.

Ta vare på hverandre!

Kan vi hjelpe deg?

Lurer du på noe?  Chat med oss!

Har du et spennende prosjekt? Lurer du på noe innen markedsføring, kommunikasjon, webutvikling eller grafisk design? Vi svarer på det meste, til de fleste.

Du kan også ringe oss på tlf 99 70 81 72 eller sende en mail til post@akrobatdesign.no om du heller ønsker det.

Chat med en Akrobat