Startup Kit - designpakke for gründere og små bedrifter - Akrobat Skip to main content
Startupkit Kit, logo, nettside og profilelementer

Gründer med nystartet bedrift?

Akrobats Startup Kit har det du trenger for å komme i gang med markedsføringen.

Akrobat får mange henvendelser fra bedrifter i oppstartsfasen som trenger hjelp til logo, nettside og profilelementer. I vrimmelen av produkter og tjenester på markedet er det lett å gå seg vill. For å gjøre det enklere for deg som gründer, har vi samlet noen av de mest grunnleggende profilelementene i et eget Startup kit – og det til en svært gründervennlig pris!

Dette får du

Design av logo

Logo og enkel profilmanual

Vi designer inntil 3 ulike logoskisser, rentegner logo og leverer filer for bruk i trykksaker og på nett. Du får også en liten profilmanual med godkjente versjoner av logoen samt profilfarger med fargekoder. Se logoer vi har laget her>

Wordpress nettside

WordPress nettside

WordPress er en av verdens mest populære CMS-løsninger og passer for både små og store bedrifter. Med nesten uendelige utvidelsesmuligheter er dette en plattform du kan bygge videre på. Vi setter opp en Onepage-nettside med presentasjon av bedriften din og en layout tilpasset din nye visuelle profil. Se eksempler på nettsider vi har laget her>

Visittkort

Visittkort

Møt nye kunder på en profesjonell måte med et visittkort med din egen logo og design tilpasset din profil. Du får oppsett på visittkort og oversendt filer klare til trykk.

facebook bedriftsside

Facebook bedriftsside

Vi setter opp din egen Facebook bedriftsside med profil- og bannerbilde i korrekte formater. Klar til bruk!

Be om et tilbud

Lurer du på noe?

Stikk gjerne innom for en prat over en kaffekopp! Ring oss eller send en mail for å avtale møte. Akrobat holder til i Brodahls Gummivarefabrik sentralt på Union i Drammen. (Vis i Google maps) Velkommen!

Aina Omholt Øvre

Konsulent/prosjektleder

Telefon: 95 21 18 71

Margrethe Hagen

AD/Grafisk designer

Telefon: 99 70 81 72