Akrobat er et alternativ til de større reklamebyråene, og selv små kunder skal føle seg store hos oss. Vi ønsker å møte hver kunde på en genuin måte og engasjerer oss i ditt prosjekt uansett hvor lite eller stort det måtte være.

Å overleve som bedrift i dagens mediebilde kan sammenlignes med romertidens gladiatorkamper, der folkets dom og antall ”likes” var avgjørende for kampens utfall. Ditt prosjekt fortjener en plass i manesjen. Sammen finner vi løsninger som publikummet ditt vil bifalle.

Aina Omholt Øvre

Prosjektleder/konsulent

Aina er klinisk barnevernspedagog og har mange års erfaring med å lede ulike prosjekter innen sosialsektoren. Med imponerende konversasjonsevner har Aina evne til å få de fleste mennesker til å føle seg vel. Aina har også utdannelse fra kunstskole og er storkonsument av kunst, kultur og design. Aina lar seg bevege og engasjere av det meste. Med et formsikkert blikk ser hun muligheter skjult for de fleste. Skrot i en container forvandles til vakre, smarte bruksgjenstander med litt finpuss og noen strøk maling på null komma niks.

Aina liker å ha et imponerende antall baller i lufta samtidig. Mens Margrethe nipper søvnig til morgenkaffen, har Aina rukket å utføre mange av dagens gjøremål. Strukturert og effektiv som hun er, har hun full kontroll på avtaler og løpende oppgaver – ingen ulempe når man skal lose vimsete designere (og kunder) gjennom prosjekter.

Margrethe Hagen

AD/Grafisk designer

Margrethe har lang erfaring som Art Director og Grafisk Designer i ulike byråer og som soloartist i eget firma. Ideene popper ut som popcorn i Margrethes hode, og hun er en stilsikker kreatør enten det gjelder webløsninger, grafisk design eller reklame.

Margrethe er en tusenkunstner som i tillegg til å være kreatør, også behersker rytterkunsten, kunsten å være småbarnsmor, samt sirkusdirektør på eget småbruk med nok dyr til et middels stort sirkus. Når Margrethe ikke er opptatt med å sjonglere høyballer i egen stall eller utfører kreative krumspring i Akrobat, holder hun sin kunstneriske åre i aktivitet ved å produsere både tekst og illustrasjoner ut fra lystprinsippet. Noe som neppe er en ulempe i designmanesjen og kommer kundene våre til gode med kreative løsninger som kan skille seg ut i mengden. Kvalitet fremfor kvantitet!

Ta en titt på Margrethes tidligere arbeider her >

Espen Krister Bredesen, webutvikling og SEO

Espen Krister Bredesen

Webutvikler

Espen er opptatt av hvordan ting virker, sånn egentlig. Denne nysgjerrigheten var drivkraften da han som 12-åring innledet programmeringskarrieren med å slette disk-partisjonen på farens nyinnkjøpte og veldig dyre 286-maskin, bare for å oppdage at den etterpå ikke lot seg starte. Det hører med til historien at han etter noen svette timer fikk vidunderet opp og gå igjen.

I voksenlivet har koding og webutvikling vært en interesse på ved siden av jobb og da han etter mange år som pedagogisk leder i barnehage var moden for et karrierebytte, var veien kort for å gjøre yrkesvei av hobbyen. Selv om jobben som pedagog har blitt lagt på hylla, tror vi likevel hans bakgrunn kan komme til nytte. Med pedagogisk innsikt og stoisk ro kan han forklare teknisk komplisere saker så selv førtiåringer forstår det, og blir ikke det minste sur av å få det samme spørsmålet stilt mange ganger. Og kanskje er ikke forskjellen mellom barnehage og byrå, hvor lek og kreativitet er en del av hverdagen, så stor. For har man først sagt som Pippi: «Fina lilla krumelur, jag vill inte bliva stur», ja, da blir man jo aldri riktig stor da.

Michelle Dybvik, grafisk assistent

Michelle Hoff Dybvik

Grafisk assistent

Michelle går Medieproduksjon på Bleiker VGS, 2.klasse. På skolen jobber hun med film, foto, journalistikk og grafisk design. På torsdager er hun utplassert hos Akrobat. Hun valgte å søke utplasseringsplass hos Akrobat, etter som at hun interesserer seg veldig for det grafiske. Michelle har tidligere vært utplassert hos en TV-produksjonsbedrift, og på skolen jobber hun med forskjellige grener innen mediefaget.

Michelle er en kreativ person som liker å jobbe praktisk. Å tegne er det hun liker aller best. Utenom skolen og fritidsaktivitetene, kan hun sette seg ned og leke med design, enten om det er digitalt eller på papir. Design er noe Michelle elsker å drive med og hun ser hun frem til et spennende og lærerikt år hos Akrobat.