Akrobat er et alternativ til de større reklamebyråene, og selv små kunder skal føle seg store hos oss. Vi ønsker å møte hver kunde på en genuin måte og engasjerer oss i ditt prosjekt uansett hvor lite eller stort det måtte være.

Å overleve som bedrift i dagens mediebilde kan sammenlignes med romertidens gladiatorkamper, der folkets dom og antall ”likes” var avgjørende for kampens utfall. Ditt prosjekt fortjener en plass i manesjen. Sammen finner vi løsninger som publikummet ditt vil bifalle.

Om Akrobat reklamebyrå Drammen

Aina Omholt Øvre

Prosjektleder/konsulent

Aina er klinisk barnevernspedagog og har mange års erfaring med å lede ulike prosjekter innen sosialsektoren. Med imponerende konversasjonsevner har Aina evne til å få de fleste mennesker til å føle seg vel. Aina har også utdannelse fra kunstskole og er storkonsument av kunst, kultur og design. Aina lar seg bevege og engasjere av det meste. Med et formsikkert blikk ser hun muligheter skjult for de fleste. Skrot i en container forvandles til vakre, smarte bruksgjenstander med litt finpuss og noen strøk maling på null komma niks.

Aina liker å ha et imponerende antall baller i lufta samtidig. Mens Margrethe nipper søvnig til morgenkaffen, har Aina rukket å utføre mange av dagens gjøremål. Strukturert og effektiv som hun er, har hun full kontroll på avtaler og løpende oppgaver – ingen ulempe når man skal lose vimsete designere (og kunder) gjennom prosjekter.

Om Akrobat reklamebyrå Drammen

Margrethe Hagen

AD/Grafisk designer

Margrethe har lang erfaring som Art Director og Grafisk Designer i ulike byråer og som soloartist i eget firma. Ideene popper ut som popcorn i Margrethes hode, og hun er en stilsikker kreatør enten det gjelder webløsninger, grafisk design eller reklame.

Margrethe er en tusenkunstner som i tillegg til å være kreatør, også behersker rytterkunsten, kunsten å være småbarnsmor, samt sirkusdirektør på eget småbruk med nok dyr til et middels stort sirkus. Når Margrethe ikke er opptatt med å sjonglere høyballer i egen stall eller utfører kreative krumspring i Akrobat, holder hun sin kunstneriske åre i aktivitet ved å produsere både tekst og illustrasjoner ut fra lystprinsippet. Noe som neppe er en ulempe i designmanesjen og kommer kundene våre til gode med kreative løsninger som kan skille seg ut i mengden. Kvalitet fremfor kvantitet!

Ta en titt på Margrethes tidligere arbeider her >

Om Akrobat reklamebyrå Drammen

Torstein Opperud

AD/Webutvikler

Vondt i websiden? Da er Torstein mannen!

Torstein er vår digitale supermann og teknologinerd med et brennende engasjement for webutvikling, nettsideoptimalisering og generell tweaking.

Gjør forkortelser som UX, PHP, jQUERY og SEO deg lett svimmel? Sånn er det ikke for Torstein. Gi ham en skikkelig utfordring og Torstein har ofte funnet en løsning allerede før du har fullført setningen. Torstein tenker mens han snakker og deler velvillig av kunnskapen sin til både kunder og andre akrobater som forsøker å henge med som best det går.

Torstein er utdannet Art Director fra Westerdals og lagde sin første nettside allerede våren ’96! I tillegg til geeky webutvikling, har Torstein en forkjærlighet for bacon og ølbrygging, smågodt og sci-fi. Torstein beskriver seg selv som en MacGyver/Reodor Felgen/Byggmester Bob-hybrid. En allsidig mann, med andre ord!

Om Akrobat reklamebyrå Drammen

Kristine Støyl Hansen

Grafisk designer

Kristine er vår ferskeste akrobat og overtok trapesen etter Christina som har kastet seg ut i freelancelivet for fullt. Kristine har tegnet, malt og laget ting siden hun var barn og visste tidlig hva hun ville jobbe med. Hun har gått både design og håndverk samt interiør og utstillingsdesign på Åssiden VGS før hun tok  en bachelor i visuell kommunikasjon ved USN i 2019. Hun er således godt skolert for jobben som akrobat.

Kristine bor i Krokstadelva med samboeren og er sosial, strukturert, kreativ og løsningsorientert. Hun er en kløpper på strategisk design, UX design samt alle typer illustrasjoner, og er i full gang å vise fram kunstene sine i manesjen. Vi gleder oss til å se mer av dette fremover!

Om Akrobat reklamebyrå Drammen

AKROBATS
5 BUD

Å være en akrobat er hardt arbeid. For å gjøre en best mulig jobb for kundene våre, har vi laget 5 bud som vi strekker oss etter.

§1 Vi skal være modige

Til kamp mot vanetenkningen! I Akrobat velger vi ikke alltid minste motstands vei selv om fallhøyden kan bli stor. Ikke dermed sagt at vi skal gjøre det vanskeligere enn nødvendig heller, men å tørre å stille spørsmål og ikke ta oppleste og vedtatte sannheter for gitt, er viktig i en kreativ prosess.

§2 Vi skal strekke oss langt

I Akrobat setter vi standarden høyt. Vi vet at fornøyde kunder er vår beste reklame og det er viktig for oss at vi kan stå inne for resultatet. Kall det yrkesstolthet.

§3 Vi skal tenke stort

Gode ideer er ikke forbeholdt store kunder. Tvert om, krever det enda større tankekraft når budsjettene er begrenset og ambisjonene er store. Egentlig et paradoks, men trange rammer kan ofte være det som fremkaller mest kreativitet.

§4 Vi skal være ydmyke og ujålete

I Akrobat fungerer vi helt fint på vanlig traktekaffe. Dyre designerbriller og firmabiler finner du ikke hos oss, det eneste jåleriet er en forkjærlighet for stinkende oster med fikensyltetøy.  Sånn bortsett fra det, er det en snusfornuftig nøysomhet som gjelder.

Vi er heller ikke særlig redde for å få skitt på fingrene eller å stikke hodet ned i trykkpressa. For å få jobben gjort, er det jo bare å «brette opp arma» som Margrethe pleier å si.

§5 Vi skal være ærlige og rederlige

En avtale er en avtale, både når det gjelder penger og levering. Vi vet det er viktig for deg å holde budsjett og som kunde i Akrobat skal du ikke oppleve å få uventede høyre fakturaer når jobben er ferdig. Hvis spesifikasjonene i prosjektet blir forandret underveis, gir vi deg alltid beskjed slik at du kan vurdere om du ønsker å utvide prosjektet.

MØT EN AKROBAT

La oss vise deg våre kunster

Har du en stor eller liten utfordring du gjerne skulle fått løst? Ikke vær sjenert, ta en prat med oss.

tlf:99 70 81 72 post@akrobatdesign.no

Chat med en Akrobat
Møt en Akrobat