Akrobat er et alternativ til de større reklamebyråene, og selv små kunder skal føle seg store hos oss. Vi ønsker å møte hver kunde på en genuin måte og engasjerer oss i ditt prosjekt uansett hvor lite eller stort det måtte være.

Å overleve som bedrift i dagens mediebilde kan sammenlignes med romertidens gladiatorkamper, der folkets dom og antall ”likes” var avgjørende for kampens utfall. Ditt prosjekt fortjener en plass i manesjen. Sammen finner vi løsninger som publikummet ditt vil bifalle.

Om Akrobat Designkontor

Aina Omholt Øvre

Prosjektleder/konsulent

Aina er klinisk barnevernspedagog og har mange års erfaring med å lede ulike prosjekter innen sosialsektoren. Med imponerende konversasjonsevner har Aina evne til å få de fleste mennesker til å føle seg vel. Aina har også utdannelse fra kunstskole og er storkonsument av kunst, kultur og design. Aina lar seg bevege og engasjere av det meste. Med et formsikkert blikk ser hun muligheter skjult for de fleste. Skrot i en container forvandles til vakre, smarte bruksgjenstander med litt finpuss og noen strøk maling på null komma niks.

Aina liker å ha et imponerende antall baller i lufta samtidig. Mens Margrethe nipper søvnig til morgenkaffen, har Aina rukket å utføre mange av dagens gjøremål. Strukturert og effektiv som hun er, har hun full kontroll på avtaler og løpende oppgaver – ingen ulempe når man skal lose vimsete designere (og kunder) gjennom prosjekter.

Om Akrobat Designkontor

Margrethe Hagen

AD/Grafisk designer

Margrethe har lang erfaring som Art Director og Grafisk Designer i ulike byråer og som soloartist i eget firma. Ideene popper ut som popcorn i Margrethes hode, og hun er en stilsikker kreatør enten det gjelder webløsninger, grafisk design eller reklame.

Margrethe er en tusenkunstner som i tillegg til å være kreatør, også behersker rytterkunsten, kunsten å være småbarnsmor, samt sirkusdirektør på eget småbruk med nok dyr til et middels stort sirkus. Når Margrethe ikke er opptatt med å sjonglere høyballer i egen stall eller utfører kreative krumspring i Akrobat, holder hun sin kunstneriske åre i aktivitet ved å produsere både tekst og illustrasjoner ut fra lystprinsippet. Noe som neppe er en ulempe i designmanesjen og kommer kundene våre til gode med kreative løsninger som kan skille seg ut i mengden. Kvalitet fremfor kvantitet!

Ta en titt på Margrethes tidligere arbeider her >

Christina Krog Østenengen

Grafisk assistent

Christina er vårt ferskeste akrobat og jobber deltid som grafisk assistent/designer hos oss. Hun fikk smaken for grafisk design tidlig og valgte først Medier og kommunikasjon som studieretning, før hun fullførte nettstudier i grafisk design på Noroff i 2018. Fotografering ligger også Christinas hjerte nært og hun jobber som fotograf ved siden av å være deltidsakrobat.

Christina er et allsidig arbeidsjern som gjerne sitter klar ved pulten når vi andre kommer heseblesende på plass om morgenen. Hun er en kløpper på mac-arbeid og fullfører samvittighetsfullt og ryddig alle prosjekter hun blir satt til.

 

Om Akrobat Designkontor