Ny akrobat i truppen - Akrobat Skip to main content

Ny akrobat i truppen

Av 21. september 2017januar 25th, 2018På plakaten

Hei! Jeg heter Michelle og er 17år gammel og går på medieproduksjon i 2.klasse på Bleiker videregående skole. På medieproduksjon jobber vi med alle de forskjellige grenene innen media. Det vil si journalistikk, film, foto og grafisk design. En dag i uken er vi utplassert hos forskjellige bedrifter, og jeg var så heldig som fikk plass hos Akrobat.

I fjor var jeg utplassert hos en Tv-produksjonsbedrift, og på skolen jobber jeg med alle de forskjellige grenene innen mediefaget, og etter dette har jeg fått en del erfaring.

Personlig er jeg en optimist og en praktiker. Jeg ser praktiske utveier og løsninger når jeg sitter fast og jeg gir ikke opp, derfor er tegning en stor del av livet mitt. Når jeg tegner får jeg brukt fantasien min. For meg er tegning forbundet med grafisk design, og derfor synes jeg at grafisk design er et veldig interessant yrke. I tillegg legger jeg fort merke til omgivelsene rundt meg når det gjelder design, da får jeg nye tanker og ideer til en bedre løsning.

På fritiden min holder jeg på med motocross. Det er en veldig morsom, men også krevende sport. På banen må jeg også tenke praktisk og finne gode løsninger for bedre kjøring.

Jeg ser frem til et spennende og lærerikt år her hos Akrobat.

Hilsen Michelle

 

Aina Omholt Øvre

Aina er prosjektleder i Akrobat og liker å ha et imponerende antall baller i lufta samtidig. Strukturert og effektiv som hun er, har hun full kontroll på avtaler og løpende oppgaver – ingen ulempe når man skal lose vimsete designere (og kunder) gjennom prosjekter.