Kulturnatt med alltid oppdatert program på mobilen - Akrobat Kulturnatt med alltid oppdatert program på mobilen - Akrobat

Kulturnatt med alltid oppdatert program på mobilen

Av 2. mai 2017mars 29th, 2018Nettsider og webutvikling

Det nærmer seg kulturnatt i Drammen. Den 12. mai kan du oppleve både konserter, arrangementer og kulturelle innslag på Strømsø – og det helt gratis! På programmet står en rekke artister, kunstnere og utøvere og med så mange innslag fra ulike aktører, er det fort gjort at det kommer endringer i programmet, gjerne nær opptil arrangementsdagen.

Her har vi i Akrobat kommet opp med en smart løsning for Kulturnatt. Hele programmet på arrangementets hjemmeside kulturnattdrammen.no synkroniserer med Facebook. Dermed trenger de bare å oppdatere facebook-arrangementene, så blir nettsiden automatisk oppdatert.

– Det sparer meg for masse ekstra arbeid og det kommer godt med når man står midt oppe i en hektisk planleggingsfase, sier Marit Stokkenes som er arrangementsansvarlig for Kulturnatt.

Kulturnatts nettside finner du her: www.kulturnattdrammen.no

 

 

Akrobat

Forfatter Akrobat

Akrobat er det lille, hyggelige byrået som brenner for kundene. Grafisk design, konsept- og idéutvikling og utvikler Wordpress-baserte nettsider.

Flere innlegg av Akrobat