Idé- og konseptutvikling

Har du tanker om et nytt prosjekt, tjeneste eller produkt og trenger hjelp til å komme videre? La dine ideer vokse sammen med våre. Mye spennende kan oppstå når to verdener møtes.

Vi kan bidra med:

  • Navneutvikling
  • Nøkkelbudskap
  • Utvikling av kommunikasjonskonsept som fungerer som en rød tråd i markedsføringen
  • Visualisering og skissearbeid

Få ting får det til å krible mer i kroppene til oss akrobater enn kunder som kommer til oss med et uferdig konsept, på jakt etter nye tanker og ideer for å bringe prosjektet videre.

Idé og konseptutvikling er et av de første stegene på veien mot lansering av et nytt produkt eller tjeneste. Før vi starter en idéprosess, vil vi sammen med deg identifisere de ulike målgruppene og avklare hva som er ønsket etterlatt inntrykk. Dette for å sikre at ideene som kommer opp ikke bare er artige påfunn, men er forankret i en strategi med bevisste beslutninger som er tatt. Ideene presenterer vi i en skissepakke som viser eksempler på  markedsføring og aktiviteter knyttet mot merkevaren.

Til kamp mot vanetenkningen

Vaner er nyttige for oss mennesker. Tenk deg hvordan det ville vært om du skulle kjørt bil som om det var første gang hver eneste gang du satte deg bak rattet. Automatiserte handlinger og vaner er helt avgjørende for at vi ikke skal bruke for mange ressurser på dagligdagse oppgaver. Når det derimot kommer til innovasjon er vanetenkningen en fiende. I Akrobat streber vi etter å beholde noe av den barnslige naiviteten. Å tørre å stille spørsmålet «Hvorfor?» om oppleste og vedtatte sannheter.

Neste spørsmål kan være «hvordan?»

Det finner vi ut i fellesskap.

 

Er du gründer med en god forretningsidé?

Brenner du for et produkt eller en tjeneste du tror på? Da er vi soulmates. I Akrobat Designkontor oss inspirere og begeistre av mye, ikke minst av mot, vilje og engasjement.

Kom i gang med markedsføringen med Akrobats Startup Kit!